22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Sunt în derulare alte concursuri la Spital

 

La Spitalul Municipal sunt în derulare trei concursuri pentru ocuparea a tot atâtor posturi, cu angajare pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre un asistent medical la Secţia Boli Infecţioase, un electrician şi o îngrijitoare la Policlinică.

Pentru postul de asistent medical la Secţia Boli Infecţioase, comisia de concurs s-a întrunit pe 14 august, în vederea selectării dosarelor de înscriere la concurs şi elaborarea metodologiei de concurs. Şi-au depus documentele şase candidate. Magdalenei Hera i-a fost respins dreptul de a merge mai departe în concurs, pentru că n-a avut la dosar certificatul de membru al OAMGMAMR, avizul anual sau adeverinţa eliberată de OAMGMAMR. Celelalte cinci, care se vor prezenta la testarea scrisă, sunt: Florina Ramona Epure, Ecaterina Mălureanu, Loredana Ioana Popescu şi Mihaela Sandu.

Pe 23 august, de la ora 12.00, se derulează proba scrisă, iar pe 28 august, de la ora 10.00, interviul, ambele programate a se desfăşura la Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”.

Mai e în desfăşurare concursul pentru găsirea unui electrician. Proba scrisă se va ţine pe 26 august de către cei trei candidaţi care s-au înscris şi au avut dosarele în regulă, Remus Florinel Craiu, Marius Gabriel Dumitrescu şi Ion Vlăduţă, iar interviul este stabilit pe 30 august, tot la fosta Şcoală Nr. 2. 

În paralel cu examenul pentru electrician, la aceleaşi date, se derulează şi cel pentru ocuparea postului de îngrijitoare la Policlinică. Şapte candidate doresc acest loc, urmând să fie departajate de probele de concurs: Aurelia Cătălina Dreptaru, Maria Daniela Dumitrache, Georgiana Viorica Gheorghe, Ioana Mara, Mariana Marina, Laura Gabriela Popescu, Laura Maria Stănescu.

În toate cazurile, proba scrisă durează două ore, iar pentru promovare este necesară obţinerea a minimum 50 de puncte.

Interviul va fi susţinut doar de către acei candidaţi care au fost admişi la testarea scrisă. Fiecare membru al comisiei elaborează câte două subiecte şi fiecare candidat extrage unul. Durata alocată susţinerii acestei probe este de cel mult 20 de minute. Ca la scris, pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să primească cel puţin 50 de puncte. 

Stabilirea candidatului care urmează să ocupe postul vacant se va face în ordinea punctajului final, pe baza mediei aritmetice a punctajelor obţinute la fiecare probă. La punctaje egale, are prioritate cel care a primit punctajul cel mai mare la testul grilă, iar dacă egalitatea se menţine, candidaţii aflaţi în această situaţie vor fi invitaţi la un nou interviu, în urma căruia comisia de concurs va decide asupra celui câştigător.

În schimb, s-a finalizat testarea celor care s-au înscris la concursul pentru locul de îngrijitoare la Secţia Neonatologie. Rezultatele trebuiau făcute cunoscute de la finele lunii trecute, dar proba interviului a fost reluată, în baza procesului verbal al comisiei de soluţionare de contestaţii, nota de opinie a Compartimentului Juridic şi Rezoluţia managerului Spitalului Municipal Câmpulung. În aceste condiţii, interviul a fost susţinut de cele care au trecut de testul grilă, în 2 august, iar pe 6 august, au fost afişate rezultatele finale. 

Iniţial, şi-au prezentat dosarele 10 candidate, toate fiind complete. La testarea scrisă, două au lipsit, Gabriela Murăruş şi Mariana Gheorghică, iar cinci nu au obţinut punctaje de trecere: Magdalena Manole, Cleofila Elena Rusu, Mariana Marina, Ştefana Andreea Minciună şi Diana Cristina Nicolescu. Au mers la interviu doar Mădălina Florentina Marin, Aurelia Cătălina Dreptaru şi Ionela Ramona Davidescu, ca admisă să fie Mădălina Florentina Marin, cu 83,50 puncte. Aceasta este obligată să se prezinte la post în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la data afişării. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!