19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Omorât de căruţa cu lemne

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Mihăeşti, a avut parte de o moarte cumplită, vineri seara, după ce au căzut peste el lemnele pe care le transporta cu o căruţă. Bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire, materialul lemnos zdrobindu-i, pur şi simplu, trupul.
Pe 15 august, Marian Ionuţ V. aniversa 24 de ani. Mai mult decât atât, sâmbăta ce a trecut, el trebuia să meargă la nunta fratelui său, dar soarta i-a fost potrivnică. Chirigiu de meserie, neoficial, tânărul a insistat să aducă o căruţă cu lemne unui client, chiar dacă era ceas târziu în noapte. În timp ce cobora o pantă abruptă, atelajul s-a răsturnat şi l-a prins pe el sub încărcătura de lemne. „I-a spus să nu se ducă, dar el, nu şi nu! Era în pădure, rău de tot…Cobora cu lemne de fag, pentru foc… Era sus, în căruţă. Parcă l-a tras ceasul, a căzut, iar lemnele au venit peste el. L-au terminat! Era zobit, nu avea cum să trăiască!”, ne-a declarat un sătean. La faţa locului, echipajele ISU au constatat că tânărul era inconştient şi s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul. Poliţia a deschis dosar penal.
Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!