19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

ADP şi Pieţe SRL au apelat la serviciile firmei Pet Electric

Doi dintre subordonaţii Consiliului Local Câmpulung au apelat, de curând, la serviciile firmei Pet Electric Global SP, pentru lucrări la reţeaua de iluminat ori de electricitate. Ambele contracte au fost atribuite la începutul săptămânii trecute, pe 22 iulie şi 23 iulie 2019. Primul înscris pe agenda de lucru a agentului economic câmpulungean este directorul Bogdan Pătru, de la ADP, care a comandat o lucrare de extindere a reţelei de iluminat stradal, pe pasarela pietonală, pe stâlpi existenţi, cu conductor torsadat TYIR 10+16. Intervenţiile au mai cuprins echiparea stâlpilor şi montajul a 12 corpuri de iluminat stradal cu led 50 W, complet echipate, verificarea şi punerea în funcţiune a instalaţiei. Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat are de achitat, în contul extinderii de reţea despre care am relatat, 12.532,60 lei.

A doua lucrare comandată celor de la Pet Electric au primit-o de la Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, pe 23 iulie 2019, şi are ca obiect refacerea coloanei de alimentare cu energie electrică. Mai exact, „înlocuirea coloanei de alimentare monofazată şi trifazată pentru două spaţii comerciale; executare cu cablu CYABY 3×6 si 5×6, montare pe zidul exterior, montajul blocului de măsură monofazat 32A şi trifazat 32A; refacerea tabloului electric de interior, verificarea şi punerea în funcţiune.” Operaţiunile achiziţionate de directorul Ionel Vlădescu costă bugetul SRL-ului Consiliului Local 3.412,05 lei. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!