19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

În weekend, spectacolul din Campionatul Naţional de Rally Cross revine pe arena din Câmpulung

La sfârşitul săptămânii, revine spectacolul din Campionatul Naţional de Rally Cross, pe arena gladiatorilor din Câmpulung!

Sâmbătă şi duminică, pe 6 şi 7 iulie, pe platoul din cartierul Grui, pe DJ 732 C Câmpulung – Bughea de Jos (lângă fosta rampă de gunoi a municipiului), se va desfăşura o nouă competiţie care va atrage atenţia iubitorilor sportului cu motor.

Clubul Sportiv „Brothers Motor Sport”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung, va organiza cea de-a V-a ediţie a Cupei Câmpulung Muscel, contând pentru cea de-a IV-a etapă a Campionatului Naţional de Rally Cross, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Organizatorii de la Clubul Sportiv „Brothers Motor Sport” previzionează pentru cele două zile de weekend un spectacol total datorită numărului considerabil de competitori – peste 40 – care şi-au manifestat interesul să participe la Câmpulung, a materialului de concurs, dar şi datorită configuraţiei noi a traseului. Înscrierea participanţilor se face până în prima zi de competiţie, 5 iulie, inclusiv. Spectatorii care vor fi prezenţi pe platou sunt rugaţi să urmeze indicaţiile organizatorilor pentru asigurarea securităţii lor fizice şi pentru evitarea oricăror incidente nedorite.

Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross, cofinanţată din bugetul local al municipiului Câmpulung pe anul 2019, îi are ca parteneri: Primăria şi Consiliul Local Câmpulung, Consiliul Judeţean Argeş, Restaurantul „Piatra Craiului”, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Company powered by SIMA,  Pentarom, Primăria Bughea de Jos.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!