5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

După niciun an de la nuntă, primarul de la Berevoeşti divorţează de a doua soţie

Florin Bogdan Proca, primarul de la Berevoeşti, a fost cel care a cerut divorţul de prima soţie, acum trei ani, şi tot el este cel care a solicitat desfacerea căsătoriei cu cea de-a doua consoartă. Între cele două mariaje, a avut o idilă cu o tânără frumoasă din Piteşti, cu care are un băieţel, care-i seamănă leit, în vârstă de aproape doi ani.

În noiembrie 2016, edilul de la Berevoeşti cerea Judecătoriei Câmpulung desfacerea căsătoriei de prima soţie, Graţiela. Tot el a fot cel care a revenit cu o cerere la instanţă, de amânare a procesului, pentru a se împăca cu consoarta, ca apoi să renunţe la judecată. Dar, până la urmă, căsătoria a fost desfăcută, cei doi soţi ajungând din nou în faţa magistraţilor, pentru împărţirea averii, principalul motiv al partajului fiind Păstrăvăria „Cascada Râuşor”, înfiinţată pe numele Graţielei. De-a lungul procesului de la Tribunalul Argeş, instanţa a dispus mai multe expertize contabile. Expertul cauzei a trebui să identifice şi să enumere toate bunurile mobile şi imobile ce au intrat în patrimoniul societăţii Păstrăvăria Cascada Râuşor SRL, începând cu momentul constituirii sale şi până la finele anului 2016, indiferent dacă la momentul evaluării se mai găsesc sau nu în patrimoniul persoanei juridice. Adică: construcţia cu destinaţie de pensiune, bazinele piscicole, instalaţiile necesare pentru funcţionare ale păstrăvăriei, filtrul decantor şi conductele de aducere a apei, împrejmuirea terenului pe care este amplasată păstrăvăria şi celelalte îmbunătăţiri aduse terenului, masa piscicolă. În final, la finele lui 2018, Florin Bogdan Proca a obţinut pe cale judecătorească ca firma deţinută de fosta soţie să-i restituie suma de 401.857 lei, iar el să dea ei 7.623,37 lei, cheltuielile de judecată.

Aşa că edilul s-a ales cu o sumă de bani, iar Graţiela Sava a rămas să administreze Păstrăvăria Cascada Râuşor. La lichidarea regimului matrimonial, cei doi soţi s-au mai înţeles în privinţa împărţirii unei suprafeţe de teren de 2.755 metri pătraţi păşune, situată în comuna Berevoeşti, şi a autoturismului Dacia Sandero, pentru care s-a confinţit o înţelegere, semnată pe 14 noiembrie 2017.

La divorţul de Graţiela, instanţa l-a obligat pe primar să-i plătească fiicei, care a rămas în întreţinerea mamei, o pensie cu o valoare de 16,50% din venitul lui net lunar, de la data de 2 martie 2018 şi până la majorat.

Liber de „sarcini”, la mijlocul lui 2018, Florin Bogdan Proca s-a însurat a doua oară, noua iubită fiind tot din Berevoeşti, şi ea la al doilea mariaj. Cei doi sunt şi colegi, doamna primar, Alina Georgiana Proca, fiind angajată pe un post de bibliotecară, pe care-l ocupă tot de anul trecut, înainte de oficializarea relaţiei. Nunta a fost una de răsunet, care s-a derulat pe mai multe zile, într-una au petrecut cu conţăranii, iar în alta, cu colegii de partid şi administraţie.

În loc să serbeze un an de relaţie, cei doi soţi Proca se vor întâlni la Judecătorie, după ce primarul a cerut divorţul. Încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Conform declaraţiei de avere, depusă anul trecut, pe 14 iunie, mai are destule bunuri pe care să le împartă cu actuala soţie. Patru terenuri, din care trei numai pe numele lui: unul intravilan, de 1.146 metri pătraţi, în Berevoeşti, primit donaţie în 2017; unul forestier, de 19 hectare, tot în Berevoeşti, dobândit în 2010, printr-un antecontract de vânzare-cumpărare; şi 550 metri pătraţi, cumpărat în 2007. Suprafaţa de 2.400 mp o deţine din 2008, împreună cu Adrian Fleancu şi Gabriel Banu.

Mai are o casă în Berevoeşti, de 538 metri pătraţi, dobândită în 2017, prin act de donaţie, şi un apartament în Bucureşti, de 56 metri pătraţi, din care are dreptul la jumătate, alături de fosta soţie, Graţiela Sava. 

Mai are consemnat în proprietate un autoturism Audi A4, an fabricaţie 2006. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!