22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Se pregătesc câteva lucrări de drumuri şi la Davideşti. Deocamdată, primarul Ionuţ Sandu şi-a găsit proiectantul

Primarul Ionuţ Sandu, de la Davideşti, a ales o firmă din Piteşti, pentru a-i furniza proiectarea necesară realizării unor lucrări de drumuri. Ida Project SRL a obţinut, prin încredinţare directă, cele trei contracte, atribuite în aceeaşi zi, 13 mai 2019. Primul care ca obiect „Amenajarea parcării Căminului Cultural şi drumul Valea Budii”, pentru care proiectantul va realiza documentaţia ce va cuprinde: D.A.L.I. – documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, studiu geotehnic, expertiză tehnică, proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţa tehnică din partea proiectantului. Toate, la un preţ de 19.040 lei. 

Al doilea contract costă mai puţin, 17.255 lei, întrucât cerinţele autorităţii contractante prevăd mai puţine documente de întocmit: documentaţia necesară avizelor din certificatul de urbanism, proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţa tehnică din partea proiectantului. În acest caz, serviciile de proiectare servesc refacerii drumului Olteanca în urma lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare.                      

A treia lucrare de proiectare, în valoare de 16.660 lei, cu toate actele prevăzute la prima, constituie faza premergătoare modernizării parţiale a drumului Huluba, pe o lungime de 304 metri. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!