25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Paul Marin, de la Stoeneşti, a încheiat încă două contracte de servicii cu Group Concif

 

Cele 160 de tone de mixtură asfaltică, pe care primarul Paul Ion Marin le-a comandat firmei locale Group Concif, au costat bugetul comunei 74.256 lei. Pe 21 mai 2019, angajaţii responsabili cu achiziţiile publice din cadrul Primăriei Stoeneşti au rezolvat această necesitate a instituţiei solicitate să repare drumurile din localitate. Contractul i-a fost încredinţat direct întreprinzătorului din Bădeni, cu care primarul Marin colaborează de multă vreme. Potrivit descrierii realizate pentru cei interesaţi de serviciile sale, Group Concif execută „lucrări de furnizare şi punere în operă de mixturi asfaltice, inclusiv dislocare autotrailer pentru transport de utilaje pe diferite amplasamente (în limita a maximum 20 de kilometri/ amplasament).”

Cu cinci zile înainte, şeful administraţiei publice locale a apelat la Group Concif, pentru a-i închiria un buldoexcavator, pentru 20 de ore, şi o autobasculantă, pentru 8 ore. Costurile folosirii utilajelor firmei private din comună s-au ridicat la aproximativ 6.000 lei.    

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!