15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Iluminatul public la ţară, disputat de operatorul local şi unul din Târgovişte

 

În afara proiectului de modernizare a 13 drumuri comunale, primăriţa Irina Poşircă şi-a propus să îmbunătăţească şi calitatea serviciului de iluminat public. Şi acestei administraţii publice din Muscel îşi oferă serviciile operatorul din Târgovişte, Amiras C&L Impex, care, cam în aceeaşi perioadă, a câştigat un contract similar la Berevoeşti. Pe 13 mai 2019, l-a prins şi pe cel de la Vultureşti, la un preţ de 280.713,63 lei, bani în contul cărora va oferi Primăriei cumpărătoare servicii de întocmire a proiectului tehnic şi execuţia lucrării de „Modernizarea reţelei publice de iluminat cu eficienţă energetică ridicată, prin tehnologii noi – LED”.

 

În schimb, primarii apropiaţi, teritorial, de Câmpulung colaborează cu firma locală Pet Electric Global SP, la a cărei experienţă a apelat şi primarul Vasile Tudorel Miriţă. Achiziţia efectuată pe 15 mai 2019 s-a ridicat la un preţ de 32.219,83 lei, pentru „servicii de reparare şi de întreţinere a instalaţiilor electrice de construcţii”. Lucrarea constă în „remedieri mecanizate la iluminatul public stradal: înlocuit bec led 20 W – 200 bucăţi; furnizare şi montaj mecanizat de corp de iluminat stradal cu led 50W, complet echipat – 50 bucăţi; montat clemă CDD 45 – 50 bucăţi.”, după cum a arătat comanda Primăriei Schitu Goleşti. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!