25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

În etapa 20 a Diviziei D la fotbal juniori (8+1), AS Petre Iliescu – CN Dinicu Golescu 0-3 (0-2)

Stadionul Municipal Câmpulung a găzduit, sâmbăta trecută, meciul contând pentru etapa cu numărul 20 a Campionatului de Fotbal – Juniori D, 2006/2007 (8+1), dintre două echipe locale care evoluează în Seria A, AS Petre Iliescu şi CN Dinicu Golescu. Meciul a fost unul viu disputat, cu multă risipă de efort din partea jucătorilor ambelor echipe, cu execuţii tehnice personale, spre încântarea părinţilor, care au luat loc în tribune, pentru a-şi susţine favoriţii. 

AS Petre Iliescu a fost gazdă, însă jocul a fost controlat de juniorii de la „Dinicu Golescu”, care au deschis scorul la prima acţiune de atac, în chiar minutul întâi, prin Denis Duţescu. Elevii antrenorilor Ovidiu Tică şi Alin Durdun au mai punctat o dată până la pauză, prin Vladis Tican, şi se părea că vor avea o misiune uşoară în partea a doua a meciului. 

Repriza secundă a fost, însă, una echilibrată, Boby Grancea având de două ori posibilitatea să reducă din handicap şi să relanseze jocul, însă, până la urmă, cei care au punctat au fost tot „oaspeţii”. A făcut-o cu 3 minute înainte de final, prin fundaşul Emanuel Cotenescu şi, astfel, echipa CN Dinicu Golescu s-a impus la scor de neprezentare în faţa micilor fotbalişti pregătiţi de Petre Iliescu. Menţionăm faptul că cea de-a treia echipă din Muscel înscrisă în această serie este ACS Inter Câmpulung. 

Alex BARBU

Foto: sportinmuscel.ro

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!