11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Tomberon incendiat în spatele hotelului

Luni seară, în jurul orei 21.00, pompierii câmpulungeni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că în spaţiul special amenajat din spatele Hotelului Muscelul, destinat colectării deşeurilor, un tomberon metalic a luat foc. Incendiul a fost stins fără alte probleme, iar tomberonul poate fi refolosit.

În zona respectivă e amplasat un singur tomberon destinat colectării deşeurilor, spaţiul fiind îngrădit cu un zid din beton şi bolovani şi porţi metalice de acces. Incendiul a fost lichidat de către un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, alte bunuri nefiind afectate în zona comiterii faptei. Au ars aproape toate gunoaiele depozitate, mirosul specific simţindu-se pe o rază de câteva sute de metri. Din primele verificări, rezultă faptul că incendiul a fost provocat cu intenţie, probabil, de câţiva aurolaci care bântuie prin zonă. Într-un ritm rapid, coşurile de gunoi stradale au fost distruse, containere nou amplasate au fost deteriorate, acum incendiate. Pe de altă parte, câmpulungenii „de bine” lansează campanii de minimalizare a eforturilor făcute de firmele de salubrizare pentru a face ordine în activitatea specifică, unde s-au angajat să facă investiţii 12 ani de acum încolo.             

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!