3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Primarul de la Schitu Goleşti foloseşte din economiile anilor trecuţi 350.000 lei pentru salarii

 

Nevoile financiare ale administraţiei publice de la Schitu Goleşti sunt un pic mai ridicate decât cele de la Godeni. Printr-o hotărâre similară celor aprobate de toate Primăriile şi Consiliile Locale muscelene, şi vecinii municipiului au adoptat măsuri de urgenţă pentru a putea funcţiona la acest început de an. 

Mai înainte, pentru închiderea anului trecut, consilierii locali au aprobat, la şedinţa de îndată din 8 ianuarie 2019, acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de dezvoltare în sumă de 14.458,39 lei din excedentul bugetului local, aferent exerciţiului bugetar al lui 2018. Tot la excedent se apelează şi pentru procurarea a 350.000 lei, necesari finanţării cheltuielilor din cadrul secţiunii de funcţionare – cheltuieli materiale şi de personal -, dar şi din cadrul secţiunii de dezvoltare, unde este vorba tot despre salarii. Salariile celor recrutaţi în proiectul cu nevoiaşii de la Schitu Goleşti, „Soluţii concrete pentru probleme reale”. Potrivit hotărârii votate săptămâna trecută, rambursarea sumei împrumutate din excedent se va face până la sfârşitul lunii martie. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!