4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Clădirea ISU Câmpulung, modernizată prin Banca Mondială

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” Argeş a primit veşti bune încă de la începutul anului. În perioada apropiată, ISU va primi bani pentru modernizarea mai multor clădiri ale detaşamentelor de pompieri. Printre acestea, pe listă se află şi clădirea detaşamentului de la Câmpulung. ISU Argeş primeşte de la Banca Mondială bani pentru reabilitarea a trei imobile. Este vorba despre clădirea Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, alături de clădirea ISU Piteşti şi de cea a Detaşamentului Bradu. 

 “ISU Argeş este beneficiarul destul de bun al unui proiect, pe care îl derulăm la nivelul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General, prin Banca Mondială. Valoarea totală a investiţiei pentru cele trei clădiri este de două milioane de euro. Este un proiect nu chiar uşor, pentru că implică partea de construcţii, astfel încât sperăm că, în viitorul apropiat şi în următorii doi-trei, vom reabilita cele trei clădiri, pentru a asigura condiţiile mai bune pentru personalul Inspectoratului.”, a declarat colonelul Cezar Damian, adjunct al inspectorului general ISU. 

ISU intenţionează să reabiliteze la nivel naţional 35 de imobile, iar proiectul total pentru acestea are o valoare de cincizeci de milioane de euro, bani veniţi printr-un program care deja s-a aprobat prin Legea 307 de către Parlamentul României. Săptămâna aceasta, reprezentanţii ISU se vor întâlni cu reprezentanţii Băncii Mondiale, pentru a pune la punct fazele proiectului. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!