4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

CS Muscel, locul III la bob

Reuşită de răsunet pentru Clubul Sportiv Muscel – secţia bob, la prima competiţie oficială din acest an la bob. Evenimentul sportiv, abia început, a adus primele medalii pentru sportivii musceleni în acest sezon de iarnă. 

Echipa aflată în prezent în Germania este formată din Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi. Ei s-au clasat pe locul III la bob – două persoane, cu timpul obţinut de 1 minut, 53 de secunde şi 50 de sutimi. Pentru sportivii coordonaţi de Iulian Păcioianu, rezultatul este unul îmbucurător, asta deoarece în competiţie au participat 24 de echipe aflate la startul primei etape din circuitul Cupei Europei, iar clasarea pe locul III aduce pentru CS Muscel renume, dar şi pentru întreaga ţară. 

Sezonul este abia la început, însă debutul cu dreptul al sportivilor face ca mai marii Federaţiei Române de Bob să spere la medalii bune pentru România. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!