11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

AS Lereşti revine pe locul 2

În penultima etapă din sezonul de toamnă al Ligii a V-a, seria Nord, AS Lereşti şi-a revenit complet după înfrângerile suferite şi şi-a dovedit pregătirea, chiar în teren, în faţa echipei AS Unirea Bughea de Jos. Echipa din Lereşti a întâlnit, pe Stadionul Municipal din Câmpulung, echipa din Bughea, într-un meci în care ambiţiile au venit din partea ambelor echipe. Duminică, Bughea a început mai bine pe terenul îngheţat, alergând mai mult şi ducând mingea în faţa porţii gazdelor, primul şut sub bară fiind respins în corner de portarul gazdă, în timp ce Lereştiul începe să îşi facă paşii şi să deschidă jocul către poarta oaspeţilor, Romel şutând în două rânduri pe lângă poartă.

Mohor intră mijlocaş dreapta, oaspeţii mai încearcă să marcheze, însă atacul este blocat de Suseanu la 12 metri de poartă. Lereştiul înscrie, în minutul 40, prin Flavius Cataramă, care a plecat singur cu mingea la picior de la 30 de metri, în ciuda intervenţiilor portarului oaspete. La pauze se intră la cabine în avantaj pentru Lereşti, 1-0. În cea de-a doua repriză, chiar dacă terenul de pe Municipal era mai mult un patinoar, ambele echipe dau tot ce pot să facă o figură frumoasă. 

Romel Pătraşcu marchează puternic în minutul 52, iar în minutul 58 revine şi mai punctează o dată. Un minut mai târziu, tot pentru Lereşti, marchează Mohor, iar în minutul 66, acelaşi Cataramă măreşte scorul în favoarea gazdelor şi, încă o dată, în minutul 70. Scorul final îl stabileşte Fabian Mohor, în minutul 74, iar ACS Unirea Bughea de Jos pierde lamentabil. Astfel, după această reuşită, AS Lereşti ajunge pe locul 2 al clasamentului, cu 31 de puncte acumulate, la o distanţă de 5 puncte faţă de liderul CS Rucăr. În etapa cu numărul 16, ultima din acest sezon, care va avea loc pe 9 decembrie, la ora 11.00, AS Lereşti va juca cu AS Dragoslavele, pe terenul dragoslovenilor, un meci în care lereştenii sunt cotaţi cu prima şansă la victorie. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!