21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Raliul Centenarului a plecat şi de la Câmpulung

Pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a lansat evenimentul „Raliul România – 100”. Miercuri dimineaţă, o delegaţie de 12 musceleni a plecat în marşul Centenarului, în frunte cu fostul pilot auto şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Automobilism, Cătălin Nicolaescu. 

La nivel naţional, peste 50 de automobile participă la proiectul de Centenar, lansat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, cu scopul de a sărbători Marea Unire, aşa cum ştiu ei mai bine. Alături de alţi pasionaţi de automobile, se află şi 12 musceleni de la Câmpulung, care au plecat miercuri dimineaţă, la ora 8.00, din faţa Primăriei Municipiului. Aceştia s-au întâlnit la Sibiu cu alţi pasionaţi de automobile, iar apoi deplasarea la Alba Iulia s-a făcut împreună. Proiectul Federaţiei a prevăzut ca, în Alba Iulia, participanţii la Marşul Centenarului să fie aşteptaţi chiar în Cetate de primarul localităţii, unde să asiste la o serie de festivităţi, printre care şi citirea unui document al Raliului României Unite – 100. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!