5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

S-au pus în vânzare abonamentele early-bird pentru Posada Rock 2019!

 

Posada, cel mai vechi festival rock din România, va împlini anul viitor 34 de ani şi se va desfăşura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019. Festivalul va rămâne şi anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-şi statutul de cel mai important festival concurs din ţară, dar va oferi publicului şi recitaluri cu unele dintre cele mai importante formaţii rock din ţară şi străinătate.

Regii portughezi ai gothic metal-ului Moonspell, alături de omologii lor suedezi, Tiamat, şi de revelaţia progressive metalului scandinav, Soen, sunt primele trupe deja confirmate pentru Posada Rock 2019, iar surprizele sunt abia la început. Alte 6 formaţii în recital (minimum un headliner şi doi co-headlineri) vor fi anunţate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri, care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente.

S-au pus în vânzare 500 de abonamente early-bird la preţul promoţional de 70 de lei/bucata, până la epuizarea lor, pe 1 octombrie 2018. Organizatorii anunţă că perioada de pre-sale va include 1.000 de abonamente cu preţul de 100 de lei/bucata, valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2019. 

La începutul anului 2019, odată cu anunţarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, preţul abonamentelor va deveni 130 de lei/bucata. Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse în vânzare la 1 august 2019, la preţul de 70 de lei/bucata.

Doritorii pot obţine mai multe detalii despre fiecare pachet de bilete/abonamente la momentul punerii lor în vânzare. Abonamentele pot fi achiziţionate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com şi din reţeaua www.iabilet.ro, dar şi în format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, sector 3), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plată SelfPay din toată ţara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociaţia Rock Culture, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. „E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!