4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Demonstraţii la Bughea de Jos ale sportivilor de la Kickboxing 

Cu ocazia Zilei Comunei Bughea de Jos, ce a avut loc pe 2 septembrie, în localitate au avut loc o serie de manifestări cultural-artistice şi sportive. Printre evenimentele dedicate sportului, cel mai bine savurat de invitaţi a fost momentul în care mai mulţi sportivi de la Kickboxing, antrenaţi de musceleanul Irinel Bădulescu, şi-au demonstrat performanţele prin câteva meciuri, tehnici speciale, fiind un veritabil spectacol sportiv. 

Sportul nu a fost uitat la Ziua Comunei Bughea de Jos, iar primarul Ion Tănăsescu a ţinut cont de cluburile sportive din Muscel şi a făcut invitaţii pentru câteva demonstraţii în faţa locuitorilor. Printre evenimentele sportive s-a inclus şi Clubul de Kickboxing din Câmpulung, condus de Irinel Bădulescu. Au fost prezenţi, pentru demonstraţii, antrenorul de kickboxing Irinel Bădulescu, campion mondial în 2016 şi locul II la Campionatul European din 2017, Nicolas Strafalogea, câştigător a cinci medalii, Adrian Codruţ Duţescu – 9 medalii, Mihai Radu Muşetescu – 5 medalii, Mădălina Ioana Voica – 4 medalii, Bianca Sîrboiu – 2 medalii, Mădălin Stoica – 2 medalii, Gabriel Hiu – 3 medalii, Bogdan Hiu – 3 medalii şi Daniel Ionescu, cu 4 medalii. 

„Am fost contactat de către domnul primar al comunei Bughea de Jos şi invitat, dacă putem să participăm cu un număr de sportivi la Ziua Comunei. Am spus „prezent” special pentru a putea promova sportul şi în această comună. Demonstrativul a fost gândit de mine şi am urmărit câteva lovituri specifice acestui sport, dar şi câteva reprize de sparing. Kickboxing-ul a început să fie foarte apreciat de tineri. Obiectivul meu a fost atins, observând tinerii cum ne priveau. Păreau încântaţi, fascinaţi şi curioşi când am început să desfăşurăm programul care fusese pus la punct înainte cu câteva zile.”, ne-a declarat Irinel Bădulescu. Demonstraţiile de kickboxing au fost foarte bine pregătite şi apreciate de către publicul iubitor de sport, în frunte cu primarul Tănăsescu, cel care a ţinut să îi şi premieze pe sportivi. „După ce am încheiat programul cu salutul specific „Ossu!”, domnul primar, mulţumit de programul pe care l-am avut, ne-a înmânat şi diplome. Câteva persoane mi-au pus întrebări despre acest sport, iar cu altele m-am împrietenit şi pe Facebook, special pentru a putea să vizualizeze imagini de la antrenament. Sportivii mei au fost încântaţi şi au promis că vor răspunde pozitiv şi la alte evenimente.”, a continuat Irinel Bădulescu. 

După demonstraţii, toţi cei prezenţi au stat pe lângă sportivi şi s-au arătat interesaţi de acest tip de activitate. D.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!