27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

La patru zile de când a plecat de la domiciliul nepoatei sale, dispăruta a fost găsită moartă

 

Filofteia Rădescu, de 83 de ani, a plecat voluntar, pe 23 august 2018, de la domiciliul nepoatei sale din Câmpulung şi nu s-a mai întors. A fost căutată de familie şi poliţişti, însă, din păcate, luni seara, pe 27 august, a fost găsită fără suflare, într-o grădină adiacentă drumului naţional spre Braşov, la ieşirea din Câmpulung.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit întâmplător de un trecător, luni după-amiază, într-o grădină situată ceva mai sus de intersecţia de la Gardă, spre comuna Valea Mare Pravăţ. Era aşezat într-o poziţie firească, sprijinit de un copac, ca şi cum ar fi dormit. Omul s-a apropiat, a încercat să intre în vorbă cu dispăruta, dar şi-a dat seama că e decedată şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că pe corp nu erau vizibile urme de violenţă, semn că femeia a murit, cel mai probabil, din cauza unor afecţiuni medicale. Dar acest lucru se va stabili cu certitudine după efectuarea autopsiei, trupul neînsufleţit fiind transportat la morga. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!