14.1 C
Campulung Muscel
02/05/2024

Un tânăr din satul Mlăci, reţinut 30 de zile pentru tentativă de omor

Vineri, 3 august 2018, dispeceratul unic de urgenţă 112 a fost apelat de o femeie din satul Mlăci, comuna Bughea de Jos. Aceasta a sesizat autorităţile despre faptul că fiul ei i-ar fi tăiat gâtul concubinului său. Oamenii legii au intervenit prompt în Mlăci, unde s-a petrecut scandalul şi au calmat lucrurile. „Gâtul tăiat” reclamat la dispeceratul 112 s-a dovedit a fi, de fapt, nişte zgârieturi superficiale.

Totul a pornit după ce un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a încercat să se sinucidă cu un cuţit, iar concubinul mamei sale a vrut să-l oprească. Furios, tânărul s-a răzbunat şi l-a tăiat la gât pe bărbat. După incident, cei doi au încercat să ascundă adevărul, însă totul a ieşit la lumină în timpul cercetărilor.

Femeia, care a dat alarma la 112, Doina Antoni, în vârstă de 46 de ani, din Mlăci, comuna Bughea de Jos, trăieşte în concubinaj, de ceva timp, cu Mihai Busuioc, de 34 de ani. Femeia, mai mare cu 12 ani, are un fiu în vârstă de 20 de ani, Gheorghe Andrei Bold. Acesta din urmă este „amic” cu paharul şi, când se ameţeşte, dă reprezentaţii, iscând câte un scandal. Vineri seară, istoria s-a repetat. Tânărul beat se afla la o fermă din localitate, acolo unde Mihai Busuioc este văcar. La un moment dat, tânărul a pus mâna pe un cuţit şi a ameninţat că se va sinucide. Concubinul a încercat să-l împiedice să facă un asemenea gest şi s-a repezit la tânăr. Furios că nu este lăsat să-şi ducă planul la sfârşit, Gheorghe Andrei Bold s-a răzbunat. L-a atacat pe Mihai Busuioc cu cuţitul. Bărbatul a încercat să se ferească şi a pus mâna în faţă. A fost tăiat la degete şi la gât. Când l-a văzut plin de sânge, Doina Antoni a sunat la 112. Un echipaj medical l-a preluat pe pacient, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. De aici, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Medicii au constatat că, deşi rana nu era profundă, a pus în pericol viaţa pacientului. În cele din urmă, s-a dispus transferul acestuia la un spital din Bucureşti. Iniţial, toţi cei implicaţi au încercat să ascundă adevărul. Cu toţii au susţinut că bărbatul a fost rănit în timp ce se lupta să-l salveze pe tânărul sinucigaş. Totul a ieşit la iveală după examinarea rănilor, care nu puteau fi provocate în timpul unei lupte, ci prin atac direct, din faţă. Sâmbătă dimineaţă, Gheorghe Andrei Bold a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi, tot sâmbătă, a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor, băiatul urmând să stea în arestul IPJ Argeş până pe 2 septembrie 2018, inclusiv. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!