25/04/2025

S-au găsit şefi pentru şase Posturi de Poliţie din Muscel

Au fost afişate rezultatele finale, după terminarea perioadei de contestaţii, cu rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi la concursul organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, în data de 31 iulie 2018, în vederea ocupării a şase funcţii vacante de conducere de şef de post. A fost vorba despre Posturile de Poliţie de la Hârtieşti, Aninoasa, Berevoeşti, Schitu Goleşti, Bălileşti şi Albeştii de Muscel.

Selecţia a constat într-o probă unică, un interviu structurat pe subiecte  profesionale, care a fost înregistrată audio-video. Comisia de concurs l-a avut ca preşedinte pe subcomisarul Marius George Şendroiu, iar comisarul Valeriu Ilinca a fost secretar. Lista finală, cu numele câştigătorilor, a fost aprobată de comisarul şef Tudorel Pieleanu, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

La Postul de Poliţie Hârtieşti a fost admis agentul şef Ion Marius Ştefănescu, cu nota 8,73.

La Aninoasa, s-au înscris doi candidaţi. Agentul şef principal Sorin Gheorghe Georgescu s-a retras, iar agentul şef adjunct Radian Amza a trecut cu nota 7,71.

Pentru şef de Post la Bălileşti s-au întrecut doi agenţi şefi adjuncţi, Sorin George Rotaru, care va ocupa această funcţie de acum în acolo, fiind admis cu nota 7,92, contracandidatul Radu Traian Durdun fiind respins cu nota 7,20.

Pentru locul vacant de la Berevoeşti a concurat agentul principal Cosmin Mihăiţă Busuioc, care a primit cea mai mare notă dintre toţi candidaţii, 9,30, evident, fiind admis.

Locul de la Albeştii de Muscel a fost „vânat” de agentul şef principal Dragoş Marius Răcaru şi agentul şef Constantin Vasile. Primul a trecut cu nota 8,75, iar al doilea a avut notă de trecere, dar sub a contracandidatului, fiind notat cu 7,15.

După concurs, şef de Post la Schitu Goleşti va fi agentul şef adjunct Ion Alexandru Ghica, acesta neavând concurenţă, promovând cu nota 7,27. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!