20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

A murit după ce a căzut din căruţă

Moartea unui bărbat de 41 de ani, din comuna Coşeşti, a fost declarată suspectă, după ce s-a aflat că, înainte cu o zi să înceteze din viaţă, căzuse din căruţă. Ba, mai mult, bărbatul a ajuns la spital din cauza leziunilor, dar a plecat acasă, refuzând spitalizarea. A murit la câteva ore după ce a ajuns acasă.

Sâmbăta trecută, pe 11 mai, Ilie Iulian R. a plecat, împreună cu un consătean, cu căruţa, să vândă oale din lut. Cei doi au umblat întreaga zi, timp în care au poposit şi la o pomană, unde au mâncat pe săturate şi au băut. Pe drumul de întoarcere spre casă, Ilie Iulian R., care era beat, s-a dezechilibrat şi a căzut din atelaj. Omul a suferit leziuni grave, fiind transportat de o ambulanţă la spital. Acolo a fost supus mai multor investigaţii şi s-a constatat că are multiple fracturi costale şi leziuni la coloană. „Pacientului i-au fost făcute radiografii şi s-a stabilit că are multiple fracturi costale. A fost văzut de un medic chirurg, i s-a făcut şi un examen ecografic. I s-a recomandat să rămână internat. A refuzat. A semnat în fişă că refuză internarea şi s-a angajat că se duce singur acasă, în ciuda orei târzii, fiind în jur de 23.00.”, a declarat doctorul Marius Pascu, şeful Camerei de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti şi purtător de cuvânt al unităţii amintite. Cum a ajuns bărbatul acasă numai el ştie! Cert este că, în cursul nopţii, soţia s-a trezit cu el în cameră. În scurt timp, bărbatul a murit, iar nevasta a anunţat-o pe cumnata ei de tragedie. Sora lui Ilie Iulian R. a sunat la 112 şi a anunţat decesul. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Câmpulung au demarat o anchetă şi au dispus transportul cadavrului la morgă. În urma autopsiei, medicul legist a stabilit că bărbatul a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii cauzate unor cheaguri de sânge, care s-au format în plămâni, urmare a fracturilor costale suferite.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!