3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Copil de doi ani, mort în urma unui incendiu, la Rucăr

Un copil în vârstă de doi ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Câmpulung, după ce camera în care se afla, într-o gospodărie din comuna Rucăr, a fost cuprinsă de flăcări. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator şi, cu toate că s-a încercat tot ce e posibil pentru a-l ţine în viaţă, în cele din urmă a decedat.

Se pare că micuţul s-a intoxicat cu fum

Nenorocirea s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 17, în zona Suseni, pe strada Libertăţii. Potrivit martorilor, într-o locuinţă, aparţinând lui Nicu Avram, în majoritate construită din bolţari, a izbucnit un incendiu. S-a dat alarma la 112 şi spre locul în care ardea au pornit două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Focul a fost stins însă, până la sosirea pompierilor, de localnici şi reprezentanţii SVSU Rucăr, dar problema cea mai gravă nu a constituit-o incendiul ci faptul că într-o cameră a fost găsit inconştient un copil de doi ani, nepot al proprietarului. Cadrele medicale de pe ambulanţele SMURD şi SAJ sosite la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, copilul nu şi-a revenit. Drept urmare a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, unde medicii de la UPU au continuat să facă tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva pe micuţ, însă, eforturile lor au fost zadarnice, copilul fiind declarat în cele din urmă decedat. Din primele verificări se pare că incendiul a fost provocat de un reşou electric lăsat nesupravegheat, iar copilul s-ar fi intoxicat cu fum. Autopsia, dar şi cercetările ulterioare ale pompierilor şi poliţiştilor vor stabili cu certitudine circumstanţele producerii acestei tragedii. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!