4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

Regulamentul de atribuire a locurilor în parcările de domiciliu (III)

Taxa de parcare la domiciliu

* Taxa pentru un loc în parcarea de domiciliu se va stabili anual, prin Hotărârea Consiliului Local.

* Pentru anul 2018, valoarea taxei pentru parcarea de domiciliu se stabileşte la 80 lei/anual, cu posibilitatea achitării în funcţie de perioada pentru care a fost atribuit locul de parcare, perioadă care se va încheia la data de 31 decembrie a anului pentru care locul a fost atribuit.

* Reînnoirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare de domiciliu pentru folosinţă, într-o parcare de domiciliu amenajată, se va face o dată la trei ani, primul an fiind considerat anul următor organizării procedurii. Pentru fiecare an următor, este obligatorie depunerea cererii de prelungire, până la data de 30 noiembrie a anului curent.

* Fiecare Asociaţie de Locatari şi Şef de scară (pentru blocurile în care nu sunt constituite asociaţii) îşi vor aduce contribuţia la punerea în aplicare a regulamentului de către Administraţia Publică Locală Câmpulung, prin înregistrarea cererilor pentru atribuirea locurilor de parcare de domiciliu, prin participarea activă în Comisia de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu, la efectuarea procedurilor prevăzute şi predate către Administraţia Publică Locală Câmpulung a documentelor, în vederea întocmirii contractelor de închiriere de către Serviciul de Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice.

* Sumele încasate de Administraţia Publică Locală din taxa de parcare de domiciliu constituie venit la bugetul local.

* Din bugetul activităţii de administrare a parcărilor de domiciliu se vor finanţa, în limita disponibilităţilor, cheltuieli pentru întreţinerea dotărilor parcărilor (indicatoare, marcaje, stâlpişori de protecţie, stâlpi de iluminat, coşuri de gunoi şi alte dotări), cheltuieli de personal, cheltuieli cu achiziţionarea imprimatelor necesare activităţii, alte cheltuieli necesare pentru exploatarea în condiţii normale a activităţii şi pentru investiţii privind modernizarea parcărilor de domiciliu.

* Persoanele fizice cu domiciliul/reşedinţa în imobilele arondate parcărilor de domiciliu amenajate, cărora li s-a comunicat atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu, care nu se prezintă pentru încheierea contractului de închiriere, într-o perioadă de maxim 30 de zile de la data atribuirii locului de parcare, pierde dreptul asupra locului de parcare.

* Persoanele fizice cu domiciliul/reşedinţa în imobilele arondate parcărilor de domiciliu amenajate, cărora li s-a comunicat atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu, care nu depun cerere de prelungire a abonamentului până în data de 30 noiembrie a anului curent, vor pierde dreptul asupra locului de parcare atribuit.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!