20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Câmpulungeanca Theodora Dreptaru, pe coperta revistei Unica

 

Elevă la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, Theodora Dreptaru s-a afirmat de foarte multe ori prin şedinţele foto realizate de mai mulţi fotografi cunoscuţi. Acum, câmpulungeanca apare pe pagina patru a revistei Unica. 

În revista Unica, Theodora este îmbrăcată specific stilului ei personal şi scoate în evidenţă, prin promovare, o serie variată de bijuterii. Pe lângă aceste apariţii, Theodora este o elevă bună şi iubită atât de cadrele didactice, cât şi de colegi, la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung.

Totul a plecat de la propunerea fotografului Sebastian Enache care i-a făcut des poze Theodorei şi care i-a scos în lumină anumite calităţi ce nu meritau să rămână ascunse. Machiajul a fost realizat de Rodica Oancea de la salonul Blondy. Dacă aşa cum evoluează în viitoarea carieră de model pentru renumiţi fotografi, va evolua şi la şcoală, câmpulungeanca noastră va duce mai departe numele  Câmpulung, poate chiar peste hotare. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!