3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Găsit mort în casă după ce a uitat pe aragaz un tuci plin cu carne

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Câmpulung, a fost găsit fără suflare, ieri-dimineaţă, în locuinţa sa situată în cartierul Apa Sărată, pe strada Mareşal Ion Antonescu (DN 73). Macabra descoperire a fost făcută după ce, iniţial, s-a dat alarma de incendiu din cauza fumului gros ce răzbătea dintr-una dintre camerele imobilului. Acolo se afla şi proprietarul casei despre care s-a crezut, în primă fază, că este inconştient, drept pentru care s-a solicitat o ambulanţă. Din păcate, echipajul medical sosit la faţa locului a fost nevoit să declare decesul, cauzele acestuia urmând să fie stabilite cu exactitate după efectuarea necropsiei.

Nicolae Epure locuia într-un imobil situat în spatele unui atelier de vulcanizare, pe care-l şi administra, aflat la marginea şoselei naţionale, în apropierea staţiei de carburanţi Petrom de la Apa Sărată. Luni de dimineaţă, în jurul orei 9.00, reprezentanta unui operator de utilităţi publice din Câmpulung a venit să-i citească contorul şi a văzut că iese fum din locuinţă. Speriată, femeia a crezut că imobilul a luat foc şi a dat alarma la 112. În zonă a ajuns un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung care avea să constate că fumul provenea de la un tuci plin cu carne, uitat de proprietarul locuinţei pe aragaz, care se făcuse scrum. Pompierii au aerisit încăperea şi, între timp, l-au găsit pe Nicolae Epure întins pe pat, însă acesta nu dădea semne de viaţă. A fost chemată o ambulanţă, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, bărbatul fiind declarat decedat. Se pare că acesta ar fi sfârşit fie intoxicat cu fumul degajat de carnea arsă, după ce ar fi adormit, fie din cauza unui infarct miocardic. Cauzele morţii vor fi stabilite cu certitudine abia după efectuarea necropsiei, trupul neînsufleţit fiind transportat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!