11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

S-a spânzurat în camera de hotel

Ajunşi în pragul disperării din cauza problemelor de tot felul, tot mai mulţi oameni recurg la o metodă nebunească pentru a scăpa de necazuri: sinuciderea. Este şi cazul unui bărbat de 73 de ani, din comuna Dragoslavele, care, pe fondul unor neînţelegeri în familie, a cedat psihic şi a decis să-şi pună capăt zilelor. A fost găsit spânzurat, marţi dimineaţă, într-o cameră de hotel din municipiu. Poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru investigarea cazului au stabilit că pe trupul neînsufleţit nu sunt urme de violenţă, care să ridice suspiciuni cu privire la cauza morţii, toate indiciile ducând către actul suicidal.

Monolog de adio pe şapte pagini de caiet

Potrivit anchetatorilor, Luca Răuţă s-a cazat, sâmbătă, la Hotel „Muscelul”, în camera 218. Bărbatul era un client vechi, însă niciodată nu a lăsat impresia angajaţilor unităţii hoteliere că ar avea tendinţe sinucigaşe, deşi vorbea despre problemele sale familiale legate de împărţirea unor proprietăţi. Marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, pentru că de când se cazase nu mai dădea niciun semn de viaţă, iar din camera sa răzbătea un miros specific de cadavru aflat în descompunere, unul dintre salariaţii hotelului a mers să vadă despre ce e vorba. Uşa era, însă, blocată cu cheia pe dinăuntru şi nu a putut pătrunde. Cineva i-a sărit în ajutor, forţând încuietoarea cu o şurubelniţă. Cum au deschis uşa, în faţa ochilor li s-a afişat o imagine de coşmar: bătrânul zăcea inert lângă calorifer, în genunchi, atârnând într-un ştreang improvizat dintr-o sfoară subţire, pe care a legat-o zdravăn de foraibărul de la fereastră. S-a dat imediat alarma la 112, iar la faţa locului a ajuns o echipă operativă de la Poliţia Câmpulung, pentru ancheta de rigoare. Oamenii legii au stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, pe trupul neînsufleţit neexistând urme de violenţă, ci doar cele specifice asfixiei mecanice prin spânzurare. Luca Răuţă a lăsat în urmă, în loc de un bilet de adio, o mărturie scrisă incoerent, pe şapte pagini de caiet, sub formă de monolog, din care reieşea faptul că a recurs la gestul sinucigaş din cauza neînţelegerilor cu familia, pe seama împărţirii unor proprietăţi. Trupul neînsufleţit a fost transportat la LML Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!