11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Carambol cu trei maşini în intersecţia de la Turn

Trei maşini au fost avariate, sâmbătă după-amiază, în urma unei coliziuni în lanţ, provocată de un şofer neatent. Din fericire, în urma acestui incident rutier, nimeni nu a fost rănit.

Accidentul s-a petrecut în intersecţia de la Turn. Potrivit martorilor, conducătorul auto al unui autoturism Ford, care venea dinspre supermarketul din zonă, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism Renault, pe care l-a proiectat apoi într-o dubiţă marca Iveco, ultimele două autovehicule fiind oprite la semafor. Toate cele trei maşini implicate în accident au fost avariate, pagubele fiind destul de însemnate. Şoferul vinovat susţinea că nu ştie cum de nu a oprit autoturismul pe care-l conducea şi crede l-au lăsat frânele. „Nevastă-sa zicea că a încercat să frâneze de la trecerea de pietoni din dreptul supermarketului, dar nu a mai putut opri. Dar eu cred că nu a fost atent la volan.”, ne-a declarat unul dintre martorii accidentului. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung fac cercetări în acest caz pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. Se pare că totul s-a întâmplat din cauza neatenţiei la volan, corelată cu neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu apă din cauza ploii. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!