4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Bătaie între doi rucăreni la Zilele Comunei

Manifestările prilejuite de Zilele Comunei Rucăr, Expopastoralis 2017, nu au fost lipsite de incidente. Mai mulţi rucăreni s-au întâlnit pe stadionul din localitate, acolo unde se desfăşurau manifestările tradiţionale şi, după mai multe pahare de alcool, şi-au amintit de nişte conflicte mai vechi, care au rămas nerezolvate, decizând că e o ocazie bună să le regleze cu mai mulţi pumni şi picioare. 

La ceas aniversar, doi localnici s-au încăierat, fiind necesară intervenţia jandarmilor. În total, oamenii legii au sancţionat opt persoane, şapte cu amenzi în valoare totală de 4.600 de lei şi una cu avertisment. Cei doi protagonişti principali ai scandalului au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia de Poliţie Rurală Rucăr pentru a da declaraţii. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Imediat cum a debutat conflictul dintre cei doi scandalagii, la locul incidentului a venit şi edilul Ionel Dulamă, care, cu vorbă bună, a încercat să aplaneze conflictul, dar nu a avut cu cine discuta, bărbaţii fiind prea înfierbântaţi de alcool ca să mai poată gândi raţional. Chiar şi jandarmii au întâmpinat dificultăţi în a-i încătuşa pe petrecăreţi, fiind nevoie de pulverizarea de spray lacrimogen pentru a-i putea potoli. Se pare că victimă colaterală a fost primarul Ionel Dulamă, care s-a „pricopsit” cu o iritaţie zdravănă. „E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!