20.7 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Un nou caz de ultraj în Muscel Poliţist muşcat de un tânăr pus pe scandal

 

Scene incredibile, în urmă cu câteva zile, într-un cartier din municipiul Câmpulung. Un poliţist de la Ordine Publică a fost rănit după ce a încercat să aplaneze un conflict familial. Un tânăr în vârstă de 30 de ani parcă-şi ieşise din minţi şi-şi teroriza părinţii, făcând un tămbălău de nedescris. Oamenii au apelat la ajutorul poliţiştilor, numai că bărbatul a fost greu de potolit, muscându-l la un moment dat de mână pe unul dintre oamenii legii. Agentul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul poate fi cercetat penal pentru ultraj. În ultima lună, două astfel de dosare s-au deschis la Câmpulung, ele fiind instrumentate acum de procurori de la Piteşti. Vorbim despre scandalul de la Berevoieşti, din 21 mai, şi de un incident similar petrecut pe 1 iunie, la Mihăeşti. Mai mult, pe rolul Judecătoriei se află o altă cauză, înregistrată la începutul acestui an.

I-a atacat pe poliţişti cu o curea cu cataramă

Incidentul la care facem referire în acest material s-a petrecut într-o zi de duminică, pe 18 iunie, în cartierul Flămânda. Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru a-l potoli pe Valeriu Răzvan Vasile, care se afla într-o stare de nervozitate bolnăvicioasă şi se manifesta agresiv, după ce eforturile părinţilor săi de a-l calma nu au dat niciun rezultat. În plus, oamenii au avut de suferit şi fizic, poliţiştii sosiţi la faţa locului constatând că ei prezentau echimoze şi escoriaţii produse prin lovire sau cădere. Încercările oamenilor legii de a pune capăt scandalului au fost inutile. Tânărul se înarmase cu o curea cu cataramă şi i-a ţinut pe poliţişti la distanţă pentru o vreme. Într-un final, a fost solicitată prezenţa ambulanţei SMURD şi a unui alt echipaj de Poliţie, iar tânărul a fost în cele din urmă imobilizat, nu înainte de a-l muşca zdravăn de mână pe unul dintre agenţi. Pentru că bărbatul urla în continuu şi se zbătea, cei prezenţi s-au întrebat dacă nu cumva consumase anumite substanţe sau asociase consumul de alcool cu o anumită medicaţie. Valeriu Răzvan Vasile a fost transportat la spital pentru tratament de specialitate. Poliţistul rănit a fost nevoit să-şi facă analizele, a fost tratat antirabic, antitetanos şi cu antibiotice, iar, timp de un an, trebuie să fie vaccinat profilactic. În zilele următoare va scoate certificat medico-legal şi este posibil să fie constituit un nou dosar de ultraj. Muşcătura pe care i-a aplicat-o agentului putea provoca, potrivit explicaţiilor unui medic, chiar retezarea degetului mare.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!