1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

A fost publicată Hotărârea de Guvern Emilian Dragnea va exercita funcţia de prefect

Miercuri, 22 martie, au fost publicate Hotărârile de Guvern în cadrul cărora au fost numiţi prefectul şi subprefectul de Argeş, limpezind situaţia incertă creată săptămâna trecută. Conform hotărârilor, începând de ieri, subprefectul Emilian Dragnea a preluat atribuţiile de prefect al judeţului Argeş, după ce fostul prefect Cristian Soare a fost demis din funcţie. În aceeaşi şedinţă de Guvern a fost numit şi subprefectul, în persoana lui Gabriel Stoian, fost director adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Argeş, din partea ALDE.

Cristian Soare se va întoarce la vechiul său loc de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, de unde a fost detaşat la Prefectură. În cadrul ITM va deţine funcţia de şef Serviciu Control Sănătate şi Securitate în Muncă. Dar, chiar dacă, de ieri, trebuia să se întoarcă legal la muncă, va fi găsit efectiv la serviciu după ce se va întoarce din câteva zile de concediu. Cristian Soare a fost reprezentantul Guvernului în teritoriu în două etape, între 11 mai 2012 şi 13 martie 2014 şi din 18 februarie 2016 şi până pe 22 martie 2017.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!