1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

După ce a cerut divorţul, Primarul de la Berevoeşti şi-a dat soţia în judecată pentru partajul bunurilor comune

Chiar dacă actele, prin care primarul de la Berevoeşti, Florin Bogdan Proca, a cerut instanţei divorţul de soţia sa, Graţiela, au fost înregistrate la Judecătoria Câmpulung, la jumătatea lunii noiembrie 2016, nici până acum nu a fost fixat un prim termen. În schimb, vineri, 13 ianuarie 2017, Bogdan Proca i-a intentat un nou proces soţiei, pentru lichidarea regimului matrimonial, prin partajul bunurilor comune. Zvonuri că soţii Proca ar divorţa au apărut imediat după ce a izbucnit scandalul de la Gămăceşti, unde au fost găsite zeci de persoane sechestrate de ţiganii din comunitate. Printre vinovaţi, opinia publică l-a scos şi pe primar, care a negat că ar fi cunoscut ororile care se petreceau în localitatea administrată de el. Apoi, pe toamnă, cei doi soţi Proca au dat senzaţia că se înţeleg foarte bine, atunci când au fost naşii de cununie ai Mădălinei Georgescu, fata cea mică a primarului de la Mioveni. Cu toate acestea, presa judeţeană a consemnat încă din iulie că despărţirea Graţielei de Bogdan Proca e iminentă, chiar că păstrăvăria deţinută de soţie i-ar reveni exclusiv ei, după pecetluirea divorţului. A fost adusă vorba despre Păstrăvăria „Cascada Râuşor”, al cărei manager este chiar soţia primarului, Graţiela Proca, aşa cum este consemnat şi în declaraţia de avere a primarului. Păstrăvăria „Cascada Râuşor” este promovată şi acum pe site-ul Primăriei Berevoeşti, la categoria „Ce puteţi vizita pe teritoriul comunei noastre”, ca având sală de incubaţie şi creştere puiet, păstrăv matur, curcubeu şi indigen fântânel.

Conform declaraţiei de avere depusă pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul de la Berevoeşti, Florin Bogdan Proca, deţine, din 2008, o treime din suprafaţa de 2.400 metri pătraţi de teren extravilan, împreună cu Banu Gabriela şi Fleancu Adrian. În 2007, a cumpărat un teren agricol de 550 metri pătraţi. În Berevoeşti are două suprafeţe de teren. Una de 19 hectare de pădure, cumpărate în 2006, iar cealaltă, de 2.755 metri pătraţi teren intravilan, cumpărată în 2015. Printr-un contract de vânzare-cumpărare, deţine din 2008, împreună cu soţia, Vasilica Graţiela Proca, un apartament de 56 metri pătraţi, în Bucureşti. Mai are cumpărată o casă, din 2010, în Berevoeşti, de 150 metri pătraţi, doar pe numele lui. Are două autoturisme cumpărate, un Audi A4, fabricat în 2006, şi un Mercedes, an de fabricaţie 2007. A scăpat de datorii în 2016, când a avut scadenţa pentru două credite. Unul, de 15.200 lei, la Raiffeisen Bank, şi altul de 19.500 lei, la BCR.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!