1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Alături de prof. dr. Leon Dănăilă, Prof. dr. Ioan Sîrbu – noutatea din politica liberală

De când a fost validat pe locul doi pentru Camera Deputaţilor, din partea PNL Argeş, medicul Ioan Sîrbu nu conteneşte să răspundă întrebărilor, dintre care cea mai frecventă este de ce s-a alăturat echipei liberale. Iată, aşadar, pentru toţi cetăţenii judeţului, răspunul său pe scurt:
Medicul Ioan Sîrbu nu a mai făcut parte din niciun partid politic până acum, dar s-a aflat pe lista oamenilor cu rezultate şi respectaţi în societate pe care PNL i-a dorit să îi reprezinte în Parlament. Aşadar, alături de prof. Dr. Leon Dănăilă (cunoscut ţării prin munca sa de neurochirurg, dar şi prin simplitatea sa ca om care merge cu metroul ca şi cetăţenii de rând), profesorul doctor Ioan Sîrbu este unul dintre numele pe care liberalii le-au propus să îi reprezinte. Însăşi profesia sa este liberală, iar structura ca om a fost dintotdeauna una liberală şi democratică.
„Sunt un om simplu, născut şi crescut în comuna gorjeană Plopșoru care, încă din copilărie, şi-a depăşit mereu etapele vieții, care se află permanent cu un pas înaintea timpului său. A sosit timpul să întorc ţării mele ceea ce ea mi-a oferit şi nu pot face acest lucru decât alăturându-mă unui partid politic puternic. Am decis să merg pe listele PNL, regăsindu-mă cel mai bine aici”, a declarat Ioan Sîrbu.
 Cariera sa militară a evoluat de la subofițer la cea de general, iar în plan medical, de la subofițer sanitar la cea de șef al Direcției Medicale a Armatei Române – instituția din care fac parte numeroase structuri, principale fiind spitalele militare din țară. A fost comandant al celor mai mari structuri medico-militare ale României, respectiv al Institutului Medico-Militar, al Spitalului de Urgență Universitar Militar Central dr. „Carol Davila” și al Direcției Medicale a MapN. Conduce propria clinică de Implantologie Orală, iar mai nou se prezintă în faţa oamenilor din judeţul Argeş în calitatea de candidat PNL la Camera Deputaţilor.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!