5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Impact mortal pe DN 73, la Mihăeşti Un profesor de Religie din Cândeşti s-a stins într-un accident

Grav accident rutier, ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Mihăeşti! Un tânăr de 32 de ani a decedat şi alte două persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal. Poliţia Rutieră Câmpulung a deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile care se impun.

Un bărbat a murit, alţi doi au ajuns la spital

Accidentul a avut loc în jurul orei 08.15, în zona Parcului Dendrologic de la Mihăeşti. Potrivit martorilor, George Marius Stinghe, din satul Cândeşti, comuna Albeştii de Muscel, se îndrepta spre Piteşti, la volanul unui autoturism Dacia Logan. La un moment dat, în apropierea Ocolului Silvic Mihăeşti, tânărul pierde controlul volanului, iar maşina sa pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune frontală cu un autoturism Fiat Doblo, care circula regulamentar. Şoferul acestuia a declarat că a văzut cum Dacia Logan condusă de tânărul din Cândeşti mergea haotic pe şosea şi a încercat din răsputeri să evite impactul, însă eforturile sale au fost zadarnice. Cele două maşini s-au izbit puternic, ajungând mormane de fiare contorsionate, iar, în urma coliziunii, George Marius Stinghe este rănit foarte grav şi-şi dă ultima suflare câteva minute mai târziu. 

Şoferul Fiatului şi un alt bărbat aflat în maşină, ambii din Piteşti, au scăpat cu răni care nu le-au pus viaţa în pericol şi au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung pentru a primi îngrijiri medicale. Mai grav, cu fractură deschisă de femur a fost şoferul Fiatului, care, după mai multe investigaţii, a ajuns cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Argeş. 

Şoferul din Cândeşti, scos din maşină de echipajul de descarcerare

La locul tragediei au ajuns în scurt timp două Ambulanţe, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, care l-a scos pe George Marius Stinghe dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Paramedicii au predat victima celor de la Ambulanţă, care au încercat mai bine de o jumătate de oră să-l resusciteze pe tânărul din Cândeşti, însă, eforturile lor au fost zadarnice. El a fost declarat în final decedat, iar Poliţia Rutieră Câmpulung a demarat cercetările în acest caz şi urmează să stabilească cu certitudine care au fost cauzele care au stat la baza acestei tragedii, urmând să fie luat în calcul şi rezultatul necropsiei. „La ora 8 şi 18 minute am fost solicitaţi pentru un accident de circulaţie cu trei victime, dintre care una a fost încarcerată. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de Ambulanţă tip B2, echipajul SMURD şi echipajul de descarcerare. La faţa locului am găsit două victime stabile hemodinamic şi respirator, care au fost preluate unul de echipajul B2 şi celălalt de echipajul SMURD. Din nefericire, a treia victimă era încarcerată, preluată de mine, fără semne vitale. S-a efectuat protocolul de resuscitare, dar victima nu a răspuns, iar la ora 9.30 s-a declarat decesul.”, a declarat asistentul de la Ambulanţă, Maria Dalida Vişan. 

Anchetatorii merg pe două variante: fie bărbatului i s-a făcut rău în timp ce şofa, fie a adormit la volan. George Marius Stinghe era necăsătorit şi locuia în satul Cândeşti, comuna Albeştii de Muscel, fiind dascăl la biserica din sat. Totodată, tânărul era şi profesor de Religie la Rucăr. Oamenii din sat au numai cuvinte de laudă la adresa sa, catalogându-l drept o persoană muncitoare, gata oricând să-şi ajute semenii. Nu a creat niciodată probleme, nu avea vicii şi era iubit şi apreciat în comunitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!