11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

La Bughea de Jos şi Vultureşti, PSD merge la alegeri cu preoteasa şi nevasta primarului

Deputatul Simona Bucura Oprescu conduce Organizaţia de Femei a PSD Argeş. Aceasta a spus că are mare încredere în femeile din partid şi că îşi doreşte ca, la alegerile locale din 5 iunie, cei din PSD să participe cu cât mai multe femei, pregătite să ajungă consilieri locali, judeţeni şi, de ce nu, primari ai localităţilor argeşene. În prezent, singura femeie primar din Argeş este musceleanca Elisaveta Tudose. Social-democrata a declarat că nu va mai candida în 2016. În Muscel, o singură femeie a mai fost edil şef, Tatiana Cârstina, în perioada 1996-2004, la Primăria Dragoslavele, în prezent fiind consilier local în localitate.

Pentru funcţia de primar în Muscel, la alegerile locale din 5 iunie 2016, până în prezent, PSD a prezentat două femei, pe Dora Toader, la Bughea de Jos şi Irina Poşircă, la Vultureşti. Se pare că social democraţii le vor susţine pe cele două doamne, care, la rândul lor, sunt sprijinite de o echipă puternică.

Din partea PSD, în Muscel, au fost desemnaţi să intre în cursa pentru funcţia de primar: Cătălin Victor Turturică, la Bălileşti (actualul secretar al comunei); Ion Pădureanu, la Godeni (actualul primar); Cristian Dică Hristu, la Vlădeşti (actualul primar); Florin Bogdan Proca, la Berevoeşti (primarul în funcţie); Vasile Leau, la Boteni (primarul actual); Petre Andrei, la Hârtieşti (primarul în funcţie); Florin Petrescu, la Coşeşti; Ion Boncoi, la Valea Mare Pravăţ (actualul primar); Cosmin Pătraşcu, la Schitu Goleşti; Gheorghe Matei, la Mihăeşti (primar); Gabi Şerbănoiu, la Stâlpeni; Ionuţ Boteanu, la Ţiţeşti; Ion Sandu, la Davideşti (actualul primar); Emilian Ciolan, la Dârmăneşti (actualul primar).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!