-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Încercând să evite un câine, A intrat cu Loganul într-un tei

Un taximetrist câmpulungean a văzut moartea cu ochii, după ce a vrut să facă o faptă bună şi să cruţe viaţa unui biet maidanez, care a sărit brusc în faţa autoturismului. Pentru că a încercat să evite animalul, bărbatul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în mod violent de un tei aflat pe marginea drumului.
Incidentul nefericit a avut loc luni, 7 martie, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Ion Mihalache, în dreptul trecerii de pietoni marcată mai jos de Liceul „Dan Barbilian”. Bărbatul, Emil S., era singur în maşină şi, în urma impactului, s-a ales, din fericire, cu traumatisme minore, însă a tras o sperietură soră cu moartea, iar maşina, Dacia Logan, a fost avariată destul de serios în partea din faţă. „Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit din casă, să văd ce s-a întâmplat. În stradă era un taxi înfipt într-un tei. Am crezut că şoferul a murit, dar a coborât din maşină şi avea doar câteva zgârieturi. Am înţeles că a încercat să evite un câine şi n-a mai putut redresa maşina.”, ne-a declarat un bărbat care locuieşte în zonă. Potrivit poliţiştilor, şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!