10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Mafiot albanez, refugiat la Câmpulung

Anchetă în premieră pentru România a jurnalistului Christian Sabbagh

Cunoscutul jurnalist Christian Sabbagh anunţă pe pagina sa de Facebook o anchetă în premieră pentru România, care va fi difuzată, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Sabbagh în Acţiune”. Materialul face referire la Mafia albaneză, ai cărei reprezentanţi ar fi ajuns şi pe meleaguri muscelene. Mai precis, Christian Sabbagh vorbeşte despre un bărbat condamnat pentru proxenetism şi sclavie, care ar trăi liniştit la Câmpulung! „Câmpulung Muscel. În acest ţinut de vis şi-a găsit refugiu un membru al mafiei albaneze. Sunt cu ochii pe el, îi ştiu orice mişcare.”, titrează jurnalistul de la Kanal D, pe 24 ianuarie, pe site-ul de socializare. Luni, Christian Sabbagh postează noi informaţii despre acest caz, dar şi o fotografie cu presupusul proxenet în Grădina Publică, din Câmpulung: „Condamnat la ani grei de închisoare, expulzat din spaţiul Schengen pentru proxenetism şi sclavie, un mafiot albanez trăieşte netulburat în Câmpulung Muscel. Complicii lui mă ameninţă cu moartea, dar sunt umbra lor, mă intersectez cu ei fără măcar să ştie că eu sunt persoana vânată! Asta înseamnă să fii mafiot. P.S. Fotografie făcută în centrul oraşului Câmpulung Muscel”. 

Emisiunea lui Sabbagh se anunţă a fi una cu dezvăluri explozive, jurnalistul urmând să prezinte şi mărturiile şocante ale uneia dintre victimele reţelei de prostituţie, aflată sub protecţia statului italian.                                                      

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!