10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

În podul capelei de la Cimitirul Flămânda a fost găsită muniţie

Vineri dimineaţa, pe când se încărcau în camion resturile de moloz rămase de la vechiul acoperiş, unul dintre muncitori a găsit, în grămada de gunoi, un încărcător cu trei cartuşe în stare de funcţionare. Perimetrul a fost închis până la primele cercetări. Cel mai probabil, muniţia provine de la un pistol cu cartuş de 9 milimetri. Cercetările vor lămuri acest lucru, ne întrebăm ce s-a întâmplat cu restul de muniţie din încărcător, de când provine, cine le-ar fi putut ascunde acolo, etc… Cei de la Poliţia Locală au cercetat podul pentru a găsi, eventual, şi alte „resturi” de armament, dar în afară de câteva cuiburi de şoareci şi ceva zdrenţe, nu s-a mai descoperit nimic.

Lucrarea de reparaţie a acoperişului capelei mortuare a fost executată de către firma N&G Agricola Invest SRL, societate deţinută de Nicuşor Bănăţeanu, iar Liviu Popescu, şeful ADP, poate ne oferă ceva detalii despre costurile ei. Când va dori. Într-adevăr, capela începuse să se deterioreze din cauza ploii care intra prin acoperişul stricat, iar amânarea reparaţiei punea în pericol pictura veche, frumos executată. Administratorul cimitirului, Mihaela Drăguşanu, ne-a asigurat că resturile lemnoase şi de tablă – burlane, jgheaburi – vor fi strânse şi dosite undeva pentru a lăsa locul liber celor care trec spre mormintele celor decedaţi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!