9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Rugăciuni şi lumânări pentru tinerii morţi în “Colectiv”

Moment de reculegere la Colegiul Naţional “Dinicu

Golescu”

După ce în majoritatea instituţiilor a fost coborât drapelul în bernă, în semn de solidaritate, afectaţi de terifiantul incident “Colectiv”, ce şi-a pus amprenta peste sute de familii din toată ţara, elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” şi-au rupt câteva momente din activitatea şcolară şi au ţinut un moment de reculegere în curtea instituţiei de învăţământ.

Rugăciune a peste 400 de musceleni pentru cele două victime ale exploziei din Clubul “Colectiv”

Tot ieri, comunitatea musceleană s-a mobilizat şi a dorit să înalţe rugăciuni pentru cei doi tineri, care nu au putut scăpa din lagărul de foc şi fum din Clubul “Colectiv”, Elena Diana Enache şi Valentin Fieraru. Câte o lumânare a fost aprinsă în semn de compasiune şi uniune în Piaţa Primăriei. Evenimentul a fost organizat la iniţiativa unei tinere din Câmpulung, care a mobilizat peste 400 de persoane aseară. Lor li s-a alăturat părintele Ciprian Dragomir, de la Biserica Fundeni, care s-a rugat împreună cu mulţimea atât pentru cei doi tineri, cât şi pentru celelalte victime aflate acum în spitale. Din partea Primăriei au fost prezenţi viceprimarii Liviu Ţâroiu şi Bogdan David, precum şi consilierul Ionel State, care au depus flori şi lumânări. După rugăciune, întreaga comunitate strânsă s-a deplasat la Biserica “Sfântul Nicolae”, unde, la fel, s-a depus lumânări şi cu toţii s-au rugat pentru cele două suflete care au părăsit această lume.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!