6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

S-a terminat şi sesiunea de vară a Bac-ului

Absolvenţii de liceu au susţinut vineri, 3 iulie, ultima probă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului şi specializării. Elevii au avut de ales între Anatomie şi Biologie, Chimie, Fizică, Geografie, Informatică sau materii socio-umane precum Economie, Filosofie, Logică, Psihologie, Sociologie. Vineri, liceenii au ieşit de la examen degajaţi, încrezători că pot obţine o notă destul de mare, care să le ridice media generală. Unii dintre ei erau supăraţi că au greşit o grilă, iar alţii erau nervoşi că nu au putut să „mişte” nimic, pentru că au avut comisia de supraveghere prea severă. În rest, aceştia nu se plângeau de subiectele care le-au avut de rezolvat. Se pare că aceasta a fost cea mai accesibilă probă, iar nota obţinută va ridica puţin nota finală. „A fost super uşor. Mă aşteptam să fie aşa simplu şi cred că o să iau o notă mare.”, spunea una dintre liceenele la ieşirea de pe poarta Colegiului „Carol I”. „Îmi pare rău că am greşit o grilă. Dacă nu o greşeam pe aceea, cred că luam 10. Acum asta e, trebuia să fiu mai atent.”, ne-a spus un alt licean. 
Rezultatele vor fi afişate astăzi, 7 iulie, până la ora 12:00, iar contestaţiile se pot depune până la ora 16:00. Rezolvarea acestora se realizează în intervalul 8-9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi afişate rezultatele finale. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!