13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Biroul Rutier a avut în 2015 cei mai mulţi avansaţi în grad

Anul acesta, Poliţia Română sărbătoreşte 193 de ani de la atestarea Poliţiei Moderne Române. Cu acest prilej, Secţiile Municipale, precum şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean îşi deschid porţile pentru a putea fi vizitate de elevi şi preşcolari. În fiecare an, cu acest prilej se fac şi avansările la termen. Printre cei avansaţi se regăsesc şi oameni ai legii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Câmpulung, precum şi la Secţiile de Poliţie Rurală. În continuare vă prezentăm lista ofiţerilor şi agenţilor care au fost înaintaţi în grad:
=Avansaţi înainte de termen pentru rezultate deosebite, de la Serviciul Investigaţii Comercial-Economice, Ionuţ Câmpuleanu, de la subcomisar la comisar, şi Cristian Dobre, de la Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni, de la agent şef la agent şef principal.
=Avansaţi la termen sunt şi ofiţerii Constantin Fica, de la Biroul Rutier, de la inspector principal la subcomisar, Florin Berte, de la inspector la inspector principal, şi Cornel Pătran, de la subinspector la inspector.
Cei mai mulţi avansaţi în cadrul Poliţiei Câmpulung au fost lucrătorii Biroului Rutier. Au fost avansaţi la termen următorii subofiţeri:
=De la agent şef la agent şef principal Valentin Moiceanu, Cătălin Caplan şi Alin Manea.
=De la agent şef principal la agent şef adjunct au fost avansaţi Georgian Săvel şi Bogdan Pahonţu.
=De la agent şef adjunct la agent şef au fost avansaţi Adrian Simion şi Ionuţ Rizea.
=De la agent şef la agent şef principal a fost avansat Gheorghe Slăninoiu.
=De la Biroul Ordine Publică a fost avansat în grad de la agent şef principal la agent şef adjunct Alexandru Roşu.
De la Secţiile de Poliţie Rurale au fost avansaţi următorii:
=La Secţia de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au fost avansate în grad Raluca Ilinca, de la agent şef principal la agent şef adjunct, şi Roxana Anania, de la agent la agent şef principal.
=La Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni a fost avansat, de la agent principal la agent şef adjunct, Gabriel Plăiaşu.
=La Secţia de Poliţie Rurală Rucăr au fost avansaţi în grad Narcis Ghiţă, de la agent şef la agent şef principal, şi Ionuţ Dobrinoiu, de la agent principal la agent şef adjunct.
=La Secţia de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, au fost avansaţi în grad Adelin Badea, de la subinspector la inspector, Costinela Bodea, de la agent la agent principal, Sorin Georgescu, de la agent şef la agent şef principal, Andrei Soare, de la agent la agent principal, şi Ion Alexandru Ghica, de la agent principal la agent şef adjunct.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!