18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Consiliul Judeţean a lansat „Argeş turist card”

Consiliul Județean Argeș a lansat produsul turistic „Argeș turist card”, care poate fi achiziționat online și va permite turiștilor vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la tarife promoționale.

„Argeș turist card” poate fi achiziționat de către turiști on-line de pe paginile web ale muzeelor aflate în program; din sistemul de rezervări dedicat turismului românesc Romanian-Adventures.ro; de pe platforma de rezervări de bilete la evenimente în România a partenerului Romanian-Adventures, Ove.ro (https://www.romanian-adventures.ro/oferte/arges-tourist-pass); prin intermediul agențiilor de turism din România; de la recepțiile hotelurilor și pensiunilor de pe teritoriul județului Argeș.

Va putea fi utilizat pe parcursul a şapte zile de la prima scanare, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată. Prețul promoțional pentru utilizatorii biletului turistic va avea o reducere de 30% față de prețul total, la care se adaugă taxele operatorului.

Având în vedere că unele obiective sunt închise publicului, făcând subiectul unor lucrări de reabilitare și consolidare, pentru început „Argeș turist card” va putea fi folosit pentru accesul la:

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești

Muzeul Județean Argeș cu următoarele:

  • Expoziția Sportului Argeşean;
  • Galeria Naţională de Artă Naivă;
  • Expoziţia Flori de mină;
  • Castrul Roman Jidova (Câmpulung);
  • Expoziția memorială ,,Dinu Lipatti” (Casa memorială ,,Dinu Lipatti”).

Pe măsură ce lucrările la celelalte obiective vor fi finalizate, acestea vor intra în pachetul turistic.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!