23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeş: „Ministrul Sănătăţii gestionează corect acest nou val al pandemiei de COVID-19!”

Ministrul Sănătăţii, profesorul Alexandru Rafila, a subliniat din nou că pentru a înţelege corect fenomenul şi pentru a lua măsurile necesare nu trebuie să ne uităm la numărul de infecţii în noul val al pandemiei, ci la numărul de spitalizări.

„De asemenea, ministrul a pus accentul pe prevenire şi tratament timpuriu, astfel încât să se evite creşterea numărului de spitalizări.

Trebuie subliniat că:

1.S-au redeschis centrele de evaluare pe care ministrul Rafila le-a înfiinţat la intrarea la guvernare şi care au fost foarte utile în valul 5. În aceste centre, orice persoană va fi testată, va fi evaluată, iar cazurile uşoare vor fi tratate la domiciliu;

2.Antiviralele specifice sunt disponibile în farmacii de unde pot fi achiziţionate de populaţie;

3.Noua formulă a vaccinurilor COVID va putea fi livrată de producători către România din luna septembrie;

4.Nu se impun restricţii atâta timp cât nu e o presiune pe sistemul spitalicesc. Anul şcolar va începe în condiţii normale.”, a transmis deputatul PSD de Argeş, Remus Mihalcea.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!