3 C
Campulung Muscel
25/10/2021

Reţeta de slăbit cu fursecuri şi negrese

De câteva luni o doamnă trecută de prima tinereţe s-a pus pe slăbit. Despărţită de soţ,ea speră să-şi găsească altă jumătate. Pentru a două şansă avea nevoie de un aspect fizic pe măsură, de aceea a aruncat o privire mai atentă în oglindă şi nu i-a plăcut deloc ce a văzut. Din frumuseţea de odinioară, curtată de bărbaţi, doamna a lăsat-o mai moale în cei mai bine de douăzeci de ani de căsnicie. Garderoba învechită a ajuns hrană pentru molii, coafura dezolantă nu mai văzuse mână de stilist de ani buni, iar kilogramele se băteau pe ea pentru a câştiga teren. Cura de slăbire, a considerat ea, era mijlocul cel mai bun pentru a drege ce se mai putea derege. Luni bune a înghiţit „frunze” până i s-a acrit, dar cum baba suferă la frumuseţe, a zis că sacrificiul îi va aduce a doua dragoste. Refuzul în faţa delicateselor preparate de prietene sau de mama protectoare a durat până la o sindrofie, unde a venit lume bună. La vederea fursecurilor „înecate” în ciocolată, a înghiţit în sec, şi după eforturi uriaşe, a cedat. În timp ce bunătăţile dispăreau în afundul gâtlejului lacom, doamna spunea companioanelor că acela care îi va fi sortit o va plăcea şi durdulie.

Mărgelatul din Câmpulung

Un tânăr „cocoş” între codanele leşinate după farmecele lui a găsit o metodă cât se poate de banală pentru a „omorî” plictiseala: rumegatul seminţelor. Indiferent de întâlnirile la care participă, tipul, când simte că e cuprins de angoasă, vâră mâna în buzunarul jachetei şi îşi face plinul cu „bomboane agricole”. Cu sămânţa în colţul gurii, scuipată apoi în bătaia vântului, individul îşi ţinteşte interlocutorul cu privirea adâncă şi continuă discuţia, fără a se sinchisi de obiceiul necivilizat. Metoda de relaxare a fost preluată rapid de amicii din anturaj, în special de cei care încearcă să se lase de fumat. Într-o mişcare continuă a fălcilor, urmată de „evacuarea” cojilor, grupul de lucru îşi vede de treabă, într-un mod firesc. Mai mult, doamnele îl compară pe cel care a dat tonul la mestecat de seminţe cu „Mărgelatul”, care le-a făcut pe mămucile lor să-şi piardă minţile. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!