22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Crosul „Campionii Bucuriei”, la Lereşti

 

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului organizează în această perioadă competiţia sportivă Crosul „Campionii Bucuriei”.

Evenimentul sportiv argeşean a fost găzduit, săptămâna trecută, de comuna Lereşti din Protopopiatul Câmpulung.

La start au ajuns peste 200 de elevi din clasele V-VIII, veniţi de la şcolile gimnaziale din comunele învecinate Lereştiului.

Repartizaţi pe grupe de vârstă, participanţii au alergat pe o distanţă de 500 de metri, de la unitatea de învăţământ din central comunei până la biserica satului.

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a oferit câştigătorilor medalii, diplome şi premii în bani. De asemenea, toţi participanţii au primit gratuit un tricou inscripţionat cu sigla Eparhiei şi alte daruri.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi sportive au fost implicaţi părinţii protoierei şi preoţii din fiecare protopopiat. De asemenea, un sprijin deosebit este oferit de primăriile implicate în organizare şi şcolile partenere în acest proiect eparhial.

Finaliştii crosurilor din cele şase protoierii ale Eparhiei se vor întrece în competiţia finală care se va organiza în Parcul „Lunca Argeşului”, din municipiul Piteşti, în ziua de 11 iunie a acestui an.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!