Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleanul Teodor Şerban a câştigat primul turneu de tenis de câmp la nivelul Portocaliu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 161

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2580_45.jpgMunicipiul Buzău a găzduit duminică, 25 aprilie, Cupa „Ten Club Tenis”, competiţie de tenis de câmp dedicată copiilor de la categoriile Roşu, Portocaliu şi Verde. Întrecerile s-au desfăşurat în aer liber, fiind un moment aşteptat de toţi competitorii. Printre laureaţi s-a numărat şi un jucător extrem de talentat de la CS Ceramus Câmpulung, Teodor Şerban, care a câştigat concursul de la nivelul Portocaliu (copii cu vârsta până în nouă ani).

Şase turnee câştigate la nivelul Roşu

A fost primul concurs al musceleanului la această categorie, el evoluând până acum în turnee de Roşu. Chiar dacă a avut adversari mai mari decât el (are doar şapte ani şi trei luni), Teodor Şerban a câştigat detaşat cele cinci meciuri pe care le-a jucat. În finală, el a dispus cu 10-7 de Ştefan Cornea. La nivelul Portocaliu, terenul pe care se joacă are dimensiunile apropiate de cel normal, iar fileul este la fel. Mingile sunt normale, dar decompresate 50%. La nivelul Roşu, Teodor Şerban a disputat 20 de turnee, urcând de fiecare dată pe podiumul de premiere. A obţinut un loc 3, patru locuri 2 şi şase locuri 1. N.M.

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK