Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Handbalista Narcisa Lecuşanu şi-a lansat volumul autobiografic la Universitatea Piteşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 211

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2576_23.jpgNarcisa Lecuşanu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria handbalului românesc, şi-a lansat vineri, 9 aprilie, cartea autobiografică „Povestea vieţii mele” la Universitatea din Piteşti. Evenimentul a avut loc pe terenul bazei sportive a campusului din Aleea Şcolii Normale, nr. 7 ( fosta stradă Gheorghe Doja) şi a fost transmis live pe platforma UPIT Media.

„Autobiografia Narcisei Lecuşanu este o carte scrisă cu talent, pasiune, dăruire, emoţie şi sinceritate. Adică la fel cum a jucat. O autobiografie fără nimic cosmetizat, fără retuşuri stereotipe de PR, cum se întâmplă din păcate prea des. Narcisa Lecuşanu e la fel de deschisă când scrie despre eşecuri (şi viaţa ei a fost o luptă teribilă) ca şi atunci când scrie despre triumfuri. Cartea sa este o motivaţie şi o lecţie de viaţă. O lecţie despre cum să te ridici de o sută de ori după ce ai căzut şi să fii cel mai bun. O lecţie despre cum merită să lupţi pentru visele tale, oricât ar fi de greu”, spune despre carte Denis Grigorescu, jurnalist la cotidianul „Adevărul”.

Fosta componentă a echipei de aur a naţionalei de handbal, le-a urat succes fetelor de la CS Dacia Mioveni, prezente la eveniment şi le-a asigurat de toată simpatia şi susţinerea sa în activitatea competiţională. Cartea adună în cele 251 de pagini istoria uneia din cele mai cunoscute, iubite şi talentate handbaliste contemporane, care a făcut senzaţie pe teren, fie la echipa naţională, fie la echipele de club din Europa, la care a evoluat. Campioană mondială la tineret în 1995, vicecampioană mondială la senioare în 2005 şi finalistă a Ligii Campionilor în 2010, Narcisa Lecuşanu a marcat 302 goluri în 116 partide pentru echipa României, performanţă la care se adaugă sute de goluri înscrise în cupele europene şi în campionatele din România, Macedonia, Germania şi Danemarca în care a evoluat pentru echipe de top. 

Narcisa Lecuşanu face carieră şi acum, la mai bine de zece ani de la încheierea carierei de jucătoare. Este singurul român ajuns în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017. Isabela FILIP

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK