Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Holcim a anunţat lansarea cimentului verde „ECOPlanet”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 351

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2580_35.jpgHolcim România, cel mai mare producător de materiale de construcţii de pe piaţa autohtonă, a anunţat lansarea cimentului verde ECOPlanet, România şi Germania fiind primele din cele aproape 80 de ţări aflate la nivelul grupului LafargeHolcim, care introduc pe piaţă acest produs.

ECOPlanet este primul ciment verde din portofoliul Holcim, cu emisii reduse de CO2 de peste 40% şi conţinut de materiale reciclate de peste 30%. ECOPlanet este un ciment de înaltă performanţă, cu durabilitate superioară chiar ţi în medii agresive. „Faptul că România este una dintre primele ţări în care grupul LafargeHolcim lansează cimentul verde ECOPlanet ne onorează. ECOPlanet este un deschizător de drumuri pentru cimenturile verzi şi reprezintă soluţia noastră pentru a ajuta România să construiască cu grijă şi responsabilitate faţă de generaţiile viitoare. Alături de ECOPact, prima gamă de beton verde din industrie, ECOPlanet vine în completarea portofoliului inovator de produse şi soluţii al grupului Holcim România şi întăreşte angajamentul pe care ni l-am asumat prin lansarea noului model de business ECONCEPT de a conduce tranziţia spre construcţii sustenabile”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova.

Pe lângă lansarea cimentului verde, Holcim a creat o nouă identitate pentru gama sa de ciment vrac, potrivită pentru toate tipurile de construcţii: construcţii civile, industriale, agricole şi lucrări de infrastructură. Acest portofoliu include: Holcim ExtraDur 52, Holcim Optimo 42 (ambele cu emisii reduse de CO2), Holcim Experto 52 și Holcim Portanto 42. Lansarea cimentului verde ECOPlanet, dar şi rebranding-ul portofoliului de ciment vrac, reprezintă încă un pas important făcut de grupul Holcim România pentru îndeplinirea angajamentului Net-Zero, luat la nivel global de LafargeHolcim, care îşi propune reducerea emisiilor de CO2 cu 20% până în 2030, respectiv neutralizarea emisiilor de CO2 până în 2050.

De curând, Holcim România a anunţat lansarea unui nou model de business, ECONCEPT, ce are la bază o ofertă integrată de produse şi soluții ECO. Totodată, compania a anunţat o serie de premiere în industria materialelor de construcţii, precum betonul verde ECOPact şi Eticheta Verde Holcim - sistem de evaluare transparentă a performanţei climatice a produselor sale.

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK