Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Aleşilor de la Schitu le trebuie un director. Acesta va fi şef peste Căminele Culturale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 346

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2576_10.jpgCultura, reorganizată la Schitu Goleşti. La sfârşitul iernii, Consiliul Local a aprobat includerea celor trei instituţii de cultură - Căminul Cultural Schitu Goleşti, Căminul Cultural Lăzăreşti şi Biblioteca - într-un compartiment intitulat „Cultură”. Activităţile celor trei instituţii lipsite de personalitate juridică vor fi asigurate şi coordonate de către un director de Cămine Culturale, respectiv de către bibliotecară. Reorganizarea aprobată la sfârşitul lunii februarie face loc în organigramă şi în statul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului unui post de director de Cămine Culturale. Post contractual, de execuţie, momentan vacant, care sigur tentează pe cineva. 

Şi aleşii au fost tentaţi să facă sugestii de recrutare a omului potrivit. „Trebuie să angajăm un director de Cămine Culturale, care să se ocupe de organizarea unor acţiuni culturale şi social-educative în Căminele Culturale, pentru că, în perioada de monitorizare, de cinci ani de la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Căminului Cultural Schitu Goleşti, trebuie să raportăm finanţatorului acţiunile realizate. Altfel vom fi obligaţi să restituim finanţările pentru acest obiectiv. Vom încerca să găsim pe cineva cu studii superioare, de preferat, din comună. Oricum, se va organiza concurs şi cu câştigătorul concursului se va încheia un contract de management.”, a anunţat primarul Tudorel Vasile Miriţă. După modelul bibliotecarei Angelina Radu, care are studii medii, Nicolae Duhomnicu a sugerat că pentru ocuparea postului este suficientă condiţia ca pretendentul să fie artist, nu contează ce pregătire are. Adică nu trebuie să aibă studii superioare, a fost opinia consilierului care, pesemne, se gândeşte la cineva care n-a mers la facultate. Primarului i s-a recomandat să delege astfel de responsabilităţi cuiva din Primărie. Însă Miriţă nu agreează această variantă, pe motiv că instituţia este deficitară în privinţa posturilor. M.B.

 

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK