Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câţiva dintre foştii paznici ai Poliţiei Locale au atacat la Tribunal decizia de concediere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 966

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2580_agenti_paza.jpg

23 aprilie 2021 este data înregistrării a cinci cereri la Secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Argeş, cereri aparţinând foştilor agenţi de pază ai Poliţiei Locale. Acţiunea declanşată de aceştia s-a produs la două zile distanţă de succesul înregistrat de consilierii Ţâroiu, Manea şi Neculăescu la judecata pe fond. Pe 21 aprilie 2021, magistratul le-a dat câştig de cauză reclamanţilor, anulând două hotărâri ale Consiliului Local din acest an.

În afara hotărârii desfiinţate, având ca obiect respingerea plângerii prealabile a consilierilor PSD, şi a hotărârii anulate în parte, reclamanţii au obţinut de la instanţă şi o suspendare a aplicării măsurilor de reorganizare a Poliţiei Locale. Suspendare care operează numai până la soluţionarea litigiului la Curtea de Apel, căreia i se va adresa Executivul, perdant în această cauză. Favorizat de efectele suspendării este Dragoş Nicolae, căruia i se pregătise mutarea la Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice, unde urma să primească ordine de la un viitor director executiv al Poliţiei Locale.

În schimb, pentru cei 13 paznici, suspendarea aplicării măsurilor de restructurare este tardivă, întrucât trierea lor s-a produs cu o lună înainte. O parte dintre cei care respinşi la concursul intern, organizat pentru „cernerea” celor 18, dintre care Primăria voia să păstreze doar cinci, îşi cauză dreptatea la Tribunal. Cei care au deschis procese, la două zile după victoria lui Ţâroiu împotriva organigramei, sunt: Alin Marius Boarţă, Marian Rizoiu, Laszlo Beck Ursea, Cătălin Vasile Neacşu şi Cosmin Ştefan Stroescu. Toţi au decizii de concediere din 25 martie 2021. Fiind vorba despre o cauză proaspăt înregistrată, nu s-a fixat, deocamdată, primul termen de judecată. „E.M.”

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK