Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru că şi-a înjunghiat soţia, riscă să stea la puşcărie între 10 şi 20 de ani

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 453

Câmpulungeanul care şi-a înjunghiat soţia, luna trecută, va fi judecat pentru tentativă de omor şi violenţă în familie. Rechizitoriul Parchetului a fost înregistrat pe 2 aprilie 2021, la Tribunalul Argeş, urmând ca instanţa să dispună acceptarea lui şi demararea procesului penal împotriva agresorului. În cauză, părţi vătămate s-au constituit, pe lângă victimă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, pentru recuperarea contravalorii tratamentului medical aplicat femeii înjunghiate.

Petrica Chişş, de 50 de ani, din Câmpulung, a ajuns, pe 13 martie 2021, la spital, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de soţul ei, cu 12 ani mai mare, pe fondul unui conflict spontan. 

Incidentul a avut loc în blocul B7, situat pe strada I.C. Brătianu, din cartierul Vişoi, acolo unde locuiesc cei doi soţi. Femeia a fost lovită în spate, de trei ori, iar ţipetele ei au alertat vecinii, care au sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţie. Femeia, în stare de conştienţă, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar agresorul, Doru Chişş, de 62 de ani, a fost reţinut de poliţişti. În arestul IPJ Argeş se află şi în prezent agresorul, care a contestat de fiecare dată măsura sub care este cercetat, dar fără succes. Urmează să fie stabilit un prim termen al procesului în care este cercetat pentru tentativă de omor şi violenţă în familie Doru Chişş, care riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare pentru fapta sa. Adrian TĂNASE

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK